Om oss

Ditt byggbolag i Göteborg

Vi är ett gäng professionella och allsidiga byggare i Göteborg som arbetar med bland annat renoveringar samt ny- och tillbyggnationer av alla slags fastigheter.

Vårt yrkeskunnande är vår stolthet

När du anlitar en byggfirma kan du känna dig trygg och säker, för våra hantverkare har lång erfarenhet och gedigen hantverkskunskap inom sina områden. Våra arbeten är kvalitetssäkrade och utförs alltid enligt branschstandard. Det här är viktigt inte minst när det kommer till el- och våtrumsarbeten som kräver särskild kompetens och utbildning för att undvika kostsamma skador. Naturligtvis utfärdar vi kvalitetsdokument på alla våra arbeten. Det här gör att vi är en pålitlig byggfirma som alltid levererar vad vi lovat och inte tummar på kvaliteten!

Från första idé till sista spik

Vi deltar i alla stadier av byggprocessen. Om du önskar hjälper vi dig med planeringen, eventuell rivning, renovering och nybyggnation. Innan bygget är levererat och klart gör vi en noggrann kvalitetskontroll så att arbetet uppfyller både våra och dina högt ställda krav. När du anlitar oss kan du dessutom vara berättigad till ROT-avdrag, vilket innebär att du kan dra av 50 000 kr från arbetskostnaden. Kontakta oss när du letar efter ett tryggt och bra byggföretag i Göteborg!